top of page

Bashkia Tiranë


1. Rindërtimi i gjimnazit “Sami Frashëri”.

2. Transformimi i bllokut që kufizohet nga rruga “Sami Frashëri” - rruga “Abdyl Frashëri” - rruga “Dëshmorët e 4 Shkurtit” dhe rruga “Dora D’Istria”.

3. Transformimi i bllokut që kufizohet nga Blv. “Bajram Curri” - Blv. “Petro Nini Luarasi” - rruga “Taulantia” dhe rruga “Ali Demi”.

4. Rindërtimi i shkollës “16 Shtatori” në Pezë të Madhe, Nj. Adm. Pezë.

5. Riparimi i segmenteve të dëmtuara në rrugën “Vangjel Noti” si dhe mirëmbajtja e rrugës “Çamëria” dhe “Dervish Hatixhe”.

6. Riparimi i shtresave asfaltike për “Rrugën e Saraçëve” dhe rrugën “Mihal Topi”.

7. Transformimi i Pallatit të Sportit “Farie Hoti” në Tiranë.

8. Riparimi i shtresave asfaltike në “Rrugën e Mulletit”.

9. Sistemimi i shtresave asfaltike në rrugën “Stefan Shundi”.

10. Rindërtimi i godinës së shkollës 9-vjeçare “Mervete Peza”, në fshatin Pezë-Helmës, Nj. Adm. Pezë.

11. Rehabilitimi i segmentit në kryqëzimin e rrugëve “Xhanfize Keko”, “Aleksandër Moisiu” dhe “Sotir Caci” në zonën e Freskut.

12. Rindërtimi total i qendrës sociale “Të qëndrojmë së bashku” pas tërmetit të 26 nëntorit 2019.

13. Rindërtimi i shkollës “Lasgush Poradeci” në Kombinat.

14. Përmirësimi i sinjalistikës në segmentin nga pallati me shigjeta drejt kryqëzimit të shkollës “Vasil Shanto”.

15. Hapja e shkollës së re “Qazim Turdiu” për nxënësit e Tiranës.

16. Konvikte të reja për studentët e mjekësisë në Tiranë.

17. Vendosja e kangjëllave mbrojtëse tek shkolla 9-vjeçare Ndroq, tek rrugët “Irfan Tomini” dhe “Dritan Hoxha”, si dhe tek Terminali i autobusave Jug-Veri.

18. Transformimi i Kopshtit Zoologjik, për fëmijët e kryeqytetit.

19. Rrjet i ri ujësjellës tek “Rruga e Shkreteve” në Vaqarr, që do të furnizojë me ujë të pijshëm 24/7, rreth 1000 banorë të banesave private në atë zonë.

20. Rehabilitimi i shtresave asfaltike në zonën e Daiasit, në Petrelë.

21. Riparimi i rrugëve “Artin Basha” dhe Dionis Filozofi” në Njësinë nr. 6.

22. Transformimi i Qendrës Komunitare në Shkozë, duke e kthyer në një mjedis krejt të ri për njerëzit në nevojë.

23. Instalimi i rrjetit të ri ujësjellës në rrugën “Pashko Gjeçi” në Tiranë.

24. Instalimi i llampave LED përgjatë segmentit nga sheshi “Wilson” deri tek kryqëzimi i shkollës “Vasil Shanto”.

25. Pemë të reja për t’i dhënë më shumë gjelbërim edhe zonës së Farkës.

26. Vijëzimi i bandave të këmbësorëve dhe shigjeta orientuese përgjatë Rrugës së Kavajës.

27. Stola dhe pemë të reja, tek zona e banesave sociale në Tiranë.

28. Sistemimi i shtresave asfaltike në rrugën “Stefan Shundi”

29. Rindërtimi i shkollës “Hasan Vogli” me standarte bashkëkohore, terrene sportive dhe laboratorë.

30. Rindërtimi i shkollës “Agron Hysenlliu” në Pezë.

31. Rikonstruksioni i rrjetit KUZ tek Rruga e Dibrës.

32. Hapja e shkollës së re “Murat Toptani”.

33. Rindërtimi i terreneve sportive të shkollës “Jeronim De Rada”.

34. Riparimi i shtresave asfaltike të rrugës “Sami Frashëri”.

35. Riparimi i shtresave asfaltike të rrugës “Abdyl Frashëri”.

36. Vijëzimi i bandave të këmbësorëve tek shkolla “Ahmet Gashi” dhe “Bajram Curri”.

37. Këndi i ri i lojërave për fëmijë “Endri Keko”.

38. Hapja e bibliotekës së re “Valter Gjoni” në Laprakë.

39. Hapja e kopshtit të ri “Bletëza Maja” për fëmijët e fshatit Fikas, Nj. Adm. Petrelë.

40. Hapja e shkollës së re “Feti Fanaj” në Mangull, Nj. Adm. Petrelë.

41. Hapja e shkollës së re “Gjon Buzuku”.

42. Riparimi i segmenteve të dëmtuara tek rrugët “Turhan Pashë Përmeti”, “Dritan Hoxha” dhe “Myslym Keta”.

43. Pastrimi dhe largimi i të gjitha mbetjeve të hedhura pa kriter në të gjithë zonën e Bregut të Lumit.

44. Një projekt i ri i realizuar në zemër të Tiranës, kopshti i ri “Sunny Hill”.

45. Mbjellja e 11.000 fidanëve pyjorë në zonën e Fjollës. Në Allgjatë, Prush dhe Lalm - 36.300 fidanë pishe dhe akacie, ndërsa në Krrabë - Gurrë 50.000 fidanë akacie.


Burimi: https://www.facebook.com/bashkia.tirane.al

bottom of page