top of page

Bashkia Tiranë

Updated: May 9, 2022


  1. Shumë pranë përfundimit të transformimit të pedonales së re te Mozaiku i Tiranës.

  2. Vazhdon puna për pistën olimpike atletike në mes të parkut dhe ajrit të pastër.

  3. Fillojnë punimet për Qendrën Rinore në Petrelë, me fokus të rinjtë e qytetit.

  4. Po bëhet gati fusha e futbollit tek Parku i Madh. Ekipi po kujdeset për shtrimin e tapetit me bar natyral.

  5. Vazhdon investimi në ujësjellësin e Tiranës, për të siguruar 24 orë ujë të pijshëm për të gjithë qytetarët.


Burimi: https://www.facebook.com/bashkia.tirane.al

bottom of page