top of page

Eduard Duro - Bashkia Devoll

Updated: Oct 23, 2019

Premtimet elektorale të z. Eduard Duro, Kryetari i Bashkisë Devoll


1. Do vendos në shërbimin tuaj gjithë potencialin tim për të ndryshuar bashkinë e Devollit dhe për t’ia kthyer atë devollinjve;

2. Projekte dhe plane konkrete veçanërisht për bujqësinë, pasi është në gjendje kaotike;

3. Plane konkrete edhe për turizmin. Ka shumë për të bërë, ka shumë vende historike, pozicioni gjeografik është i tillë që na favorizon si në hyrje ashtu dhe në dalje të Shqipërisë;

4. Rritjen e mirëqenies për çdo familje, që të rinj dhe të reja të mos mbajnë sytë jashtë por të ushtrojnë profesionin e tyre, aftësitë dhe dijenitë e tyre t’i vënë në shërbim, aty në fshatin e lindjes, në krahinën e bukur të Devollit;

5. Projekte konkrete për aktivitetet sportive në të gjitha llojet e sporteve;

6. Do punojmë së bashku për të bërë më të mirën për komunitetin tonë në çdo cep të Devollit.


Burimi 1: https://sot.com.al/politike/eduard-duro-njeriu-i-duhur-devollin

Burimi 2: http://korcareport.com/eduard-duro-kontrate-ne-devoll-per-projektin-bashkia-qe-duam/

Burimi 3: https://ata.gov.al/2019/06/15/duro-te-gjithe-me-30-qershor-per-te-ndryshuar-te-ardhmen-e-devollit-qe-duam/

Recent Posts

See All

Rritja e tranparencës dhe aksesueshmërisë në shërbimet që do ofrojë Bashkia e Durrësit; Fuqizimi i rinisë dhe grave; Krijimi i sa më shumë hapësirave të gjelbra; Vëmendje e shtuar nga zonave periferik

bottom of page