Ervin Demo - Bashkia Berat

Updated: Apr 24

Premtimet elektorale të z. Ervin Demo, Kryetar i Bashkisë Berat


1. Do të bëjmë realitet një program konkret zhvillimi për qytetin e Beratit, me investime në infrastrukturë dhe shërbime, që do të rikthejnë besimin e qytetarëve tek pushteti vendor dhe do të kthejnë qytetin në një destinacion të preferuar turistik.

2. Në mandatin e parë për drejtimin e bashkisë Berat, do të punoj për zgjatjen e sezonit turistik që do të thotë më shumë të ardhura për qytetarët.

3. Integrimin e të rinjve në tregun e punës dhe zhvillimin e vendit dhe për ta kthyer Beratin në një destinacion të turizmit dhe përdorimin e vlefshëm të aseteve e pasurive natyrore në të ardhura ekonomike.

4. Pjesë e projektit tim është edhe bypass-i i qytetit, një ëndërr e qytetit prej dekadash.Burimi: https://ata.gov.al/2019/06/08/demo-do-rikthej-besimin-e-qytetareve-tek-bashkia-e-beratit/

Recent Posts

See All

Kastriot Gurra - Bashkia Librazhd

Premtimet elektorale të z. Kastriot Gurra, Kryetar i Bashkisë Librazhd 1. Do të investohet në rrugë me standarde dhe jo asfalt elektoral siç ka ndodhur gjatë këtyre viteve. 2. Në bashkinë e re, do të

Tërmet Peçi - Bashkia Tepelenë

Premtimet elektorale të z. Tërmet Peçi, Kryetari i Bashkisë Tepelenë 1. Zhvillimi ekonomik i zonës; 2. Do të investoj për ta kthyer Tepelenën në një destinacion turistik; 3. Zgjidhja e problemit të p

Elton Arbana - Bashkia Shijak

Premtimet elektorale të z. Elton Arbana, Kryetari i Bashkisë Shijak (2019) 1. Dua të përpiqem ta bëj Shijakun një vend sa më të mirë për fëmijët tanë; 2. Dua që ta bëj Shijakun një vend sa më afër sta