Gjolek Guci - Bashkia Memaliaj

Premtimet elektorale të z. Gjolek Guci, Kryetar i Bashkisë Memaliaj (Qershor 2019)


1. Do ta nisim punën tonë me ndërhyrje në infrastrukturën rrugore dhe ujësjellësat, që janë jetike për zhvillimin e zonës;

2. Do punojmë fort për të krijuar vende të reja pune për bashkinë e Memaliajt dhe gjithë qytetit;

3. Së bashku me skuadrën e Memaliajt do bëjmë më të mirën për shumë projekte që kemi nisur dhe për ato që do nisim së shpejti.


Burimi: http://ata.gov.al/2019/06/23/guci-do-punojme-fort-per-te-krijuar-vende-te-reja-pune-ne-bashkine-e-memaliajt/


Recent Posts

See All

Kastriot Gurra - Bashkia Librazhd

Premtimet elektorale të z. Kastriot Gurra, Kryetar i Bashkisë Librazhd Fusha: INFRASTRUKTURË DHE SHËRBIME PUBLIKE Premtime: 1. Do të asfaltohen rrugët kryesore nëpër fshatra. 2. Çdo rrugë që do të

Ervin Demo - Bashkia Berat

Premtimet elektorale të z. Ervin Demo, Kryetar i Bashkisë Berat 1. Do të bëjmë realitet një program konkret zhvillimi për qytetin e Beratit, me investime në infrastrukturë dhe shërbime, që do të rikth

Tërmet Peçi - Bashkia Tepelenë

Premtimet elektorale të z. Tërmet Peçi, Kryetari i Bashkisë Tepelenë 1. Zhvillimi ekonomik i zonës; 2. Do të investoj për ta kthyer Tepelenën në një destinacion turistik; 3. Zgjidhja e problemit të p