Gledian Llatja - Bashkia Elbasan

Premtimet elektorale të z. Gledian Llatja, Kryetar i Bashkisë Elbasan

1. Elbasani do të ketë përmasat e një qyteti me standarde europiane dhe do të vazhdojë me ritmin e transformimeve si dhe në adresimin e çdo problematike të qytetarëve;

2. Bashkia Elbasan do të jetë edhe më afër fermerëve dhe blegtorëve për ti dhënë një tjetër ritëm zhvillimit rural të zonës;

3. Fëmijët do të jenë prioritet i Bashkisë Elbasan, për t’i dhënë atyre një qytet me standarde europiane.

Recent Posts

See All

Bashkia Elbasan

Kanë nisur punimet për ndërtimin e Urës së Pajunit në njësinë Administrative Papër. Kjo do të jetë një vepër e rëndësishme infrastrukturore që do i japë zgjidhje përfundimtare lëvizshmërisë të më shum

Kastriot Gurra - Bashkia Librazhd

Premtimet elektorale të z. Kastriot Gurra, Kryetar i Bashkisë Librazhd 1. Do të investohet në rrugë me standarde dhe jo asfalt elektoral siç ka ndodhur gjatë këtyre viteve. 2. Në bashkinë e re, do të

Ervin Demo - Bashkia Berat

Premtimet elektorale të z. Ervin Demo, Kryetar i Bashkisë Berat 1. Do të bëjmë realitet një program konkret zhvillimi për qytetin e Beratit, me investime në infrastrukturë dhe shërbime, që do të rikth