top of page

Edison Memolla- Bashkia Rrogozhinë

Updated: Mar 10, 2022

Premtimet elektorale të z. Edison Memolla, Kryetari i Bashkisë Rrogozhinë


  1. Do bëjmë rrugën në qendër të qytetit dhe jo vetëm

  2. Do të ndërtohet edhe 5 shkolla të tjera

  3. Do të sigurojmë një sezon turistik të suksesshëm në Spille

  4. Do të kemi investime në ujësjellës

  5. Do të përmirësojmë infrastrukturën.

Burimi: https://portavendore.al/2022/03/03/zgjedhjet-e-pjesshme-ne-rrogozhine-premtimet-e-3-kandidateve-per-kryetar/?fbclid=IwAR3l46eEAtfOddHpe6uXsSeljhhYl10rJAFFScmkYZ00pE5M3LJRpi1sXJwRecent Posts

See All

Rritja e tranparencës dhe aksesueshmërisë në shërbimet që do ofrojë Bashkia e Durrësit; Fuqizimi i rinisë dhe grave; Krijimi i sa më shumë hapësirave të gjelbra; Vëmendje e shtuar nga zonave periferik

Premtimet elektorale të z. Kastriot Gurra, Kryetar i Bashkisë Librazhd Fusha: INFRASTRUKTURË DHE SHËRBIME PUBLIKE Premtime: 1. Do të asfaltohen rrugët kryesore nëpër fshatra. 2. Çdo rrugë që do të

Premtimet elektorale të z. Ervin Demo, Kryetar i Bashkisë Berat 1. Do të bëjmë realitet një program konkret zhvillimi për qytetin e Beratit, me investime në infrastrukturë dhe shërbime, që do të rikth

bottom of page