Ilmi Hoxha - Bashkia Klos

Premtimet elektorale të z. Ilmi Hoxha, Kryetari i Bashkisë Klos


1. Prioritet do të jetë zhvillimi i zonës së Bashkisë së Klosit;

2. Do të cohen përpara projektet e së ardhmes të cilat do të jenë tërësisht në funksion të komunitetit;


Burimi: https://ata.gov.al/2019/06/09/hoxha-te-cojme-perpara-projektet-per-zhvillimin-e-klosit/

Recent Posts

See All

Kastriot Gurra - Bashkia Librazhd

Premtimet elektorale të z. Kastriot Gurra, Kryetar i Bashkisë Librazhd Fusha: INFRASTRUKTURË DHE SHËRBIME PUBLIKE Premtime: 1. Do të asfaltohen rrugët kryesore nëpër fshatra. 2. Çdo rrugë që do të

Ervin Demo - Bashkia Berat

Premtimet elektorale të z. Ervin Demo, Kryetar i Bashkisë Berat 1. Do të bëjmë realitet një program konkret zhvillimi për qytetin e Beratit, me investime në infrastrukturë dhe shërbime, që do të rikth

Tërmet Peçi - Bashkia Tepelenë

Premtimet elektorale të z. Tërmet Peçi, Kryetari i Bashkisë Tepelenë 1. Zhvillimi ekonomik i zonës; 2. Do të investoj për ta kthyer Tepelenën në një destinacion turistik; 3. Zgjidhja e problemit të p