Klodian Taçe - Bashkia Gramsh

Updated: 5 days ago

Premtimet elektorale të z. Klodian Tace, Kryetari i Bashkisë Gramsh


1. Prishja e HEC-it që po ndërtohet në kanionet e Holtës;

2. Objektivi ynë për katër vitet e ardhshme është realizimi i premtimeve dhe përmirësimi i jetës së banorëve dhe mbështetje për infrastrukturën dhe rritjen e shërbimeve në çdo skaj të Bashkisë Gramsh;

3. Rikonstruksioni i rrugës Poroçan-Baramaj;

Recent Posts

See All

Kastriot Gurra - Bashkia Librazhd

Premtimet elektorale të z. Kastriot Gurra, Kryetar i Bashkisë Librazhd 1. Do të investohet në rrugë me standarde dhe jo asfalt elektoral siç ka ndodhur gjatë këtyre viteve. 2. Në bashkinë e re, do të

Ervin Demo - Bashkia Berat

Premtimet elektorale të z. Ervin Demo, Kryetar i Bashkisë Berat 1. Do të bëjmë realitet një program konkret zhvillimi për qytetin e Beratit, me investime në infrastrukturë dhe shërbime, që do të rikth

Tërmet Peçi - Bashkia Tepelenë

Premtimet elektorale të z. Tërmet Peçi, Kryetari i Bashkisë Tepelenë 1. Zhvillimi ekonomik i zonës; 2. Do të investoj për ta kthyer Tepelenën në një destinacion turistik; 3. Zgjidhja e problemit të p