Majlinda Cara - Bashkia Kurbin

Updated: Nov 13, 2020

Premtimet elektorale të zj. Majlinda Cara, Kryetare e Bashkisë Kurbin


1. Rilindja urbane do shtrihet edhe në njësitë Mamurras, Milot, Fushë Kuqan;

2. Në invesitmet emergjente përfshij rehabilitimin e përroit të kanailit që përshkon gjithë qytetin e Laçit;

3. Investim emergjent në ndihmë të komunitetit është rehabilitimi ujësjellësit;

4. Lidhur me bujqësinë, do të bëjmë ndërhyrje emergjente për pastrimin e të gjitha kanaleve kulluese dhe hapjen e kanaleve të reja vaditëse në mënyrë që banorët ta kenë më të lehtë zhvillimin e bujqësisë.


Burimi: https://shqiptarja.com/lajm/kryebashkiakja-e-pare-e-kurbinit-majlinda-cara-do-provoj-se-grate-munden

Recent Posts

See All

Kastriot Gurra - Bashkia Librazhd

Premtimet elektorale të z. Kastriot Gurra, Kryetar i Bashkisë Librazhd Fusha: INFRASTRUKTURË DHE SHËRBIME PUBLIKE Premtime: 1. Do të asfaltohen rrugët kryesore nëpër fshatra. 2. Çdo rrugë që do të

Ervin Demo - Bashkia Berat

Premtimet elektorale të z. Ervin Demo, Kryetar i Bashkisë Berat 1. Do të bëjmë realitet një program konkret zhvillimi për qytetin e Beratit, me investime në infrastrukturë dhe shërbime, që do të rikth

Tërmet Peçi - Bashkia Tepelenë

Premtimet elektorale të z. Tërmet Peçi, Kryetari i Bashkisë Tepelenë 1. Zhvillimi ekonomik i zonës; 2. Do të investoj për ta kthyer Tepelenën në një destinacion turistik; 3. Zgjidhja e problemit të p