top of page

Nuri Belba - Bashkia Prrenjas

Updated: Jun 18, 2020

Premtimet elektorale të z. Nuri Belba, Kryetar i Bashkisë Prrenjas


  1. Brenda muaji mars të vitit 2020 për të gjithë fshatrat e njësisë administrative Rajcë, Bardhaj dhe Sutaj, do të ketë ujë të pijshëm 24 orë në ditë;

  2. Garantoj për fshatin Qukës Skënderbej se falë investimeve që do të kryhen shumë shpejt nga ana e Bashkisë Prrenjas, problemi i furnizimit me ujë të pijshëm do të marë zgjidhje përfundimtare.

  3. Për vitin që vjen e në vazhdim fëmijët e shkollës 9-vjeçare “Qybra Sokoli” dhe ata të shkollës “Dilaver Nezha” në Qukës do vazhdojnë mësimin në kushtet më optimale falë investimit dhe ambienteve të gjitha të rikonstruktuara totalisht;

  4. Prrenjasi si asnjëherë tjetër do të renditet në ato bashki të cilat kanë bërë sukses me investimet pasi kanë pasur në krye njerëz të përgjegjshëm;

  5. Do të vazhdojmë të investojmë në infrastrukturën rrugore e cila është e dobët në territorin e Bashkisë;

  6. Gjithashtu do të investohet në bujqësi dhe në punësim.


Burimi: http://ata.gov.al/2019/06/13/belba-perrenjasi-pas-30-qershorit-bashki-e-suksesshme-me-investimet/

Burimi: https://www.facebook.com/n.belba/posts/963435660766380

Recent Posts

See All

Rritja e tranparencës dhe aksesueshmërisë në shërbimet që do ofrojë Bashkia e Durrësit; Fuqizimi i rinisë dhe grave; Krijimi i sa më shumë hapësirave të gjelbra; Vëmendje e shtuar nga zonave periferik

Premtimet elektorale të z. Kastriot Gurra, Kryetar i Bashkisë Librazhd Fusha: INFRASTRUKTURË DHE SHËRBIME PUBLIKE Premtime: 1. Do të asfaltohen rrugët kryesore nëpër fshatra. 2. Çdo rrugë që do të

bottom of page