top of page

Pëllumb Binaj - Bashkia Selenicë

Premtimet elektorale të z. Pëllumb Binaj, Kryetari i Bashkisë Selenicë


1. Do të ndryshojmë rrënjësisht situatën në bashkinë e Selenicës dhe do të bëjmë çfarë është e mundur për ta kthyer atë në një model suksesi, pavarësisht shtrirjes së madhe dhe sfidave të panumërta që ajo paraqet;

2. Investime në infrastrukturën arsimore;

3. Investime në infrastrukturën shëndetësore;

4. Do të sjellim ujin e pijshëm në çdo fshat;

5. Krijimi i kushteve të duhura për biznesin e vogël, për të rritur mirëqënien në çdo familje;

6. Do të ndërtojmë më shumë rrugë.


Burimi 1: https://www.newsbomb.al/gjiknuri-nga-selenica-ps-partia-qe-mban-premtimet-po-bejme-realitet-rrugen-e-lumit-te-vlores-169688


Burimi 2: http://ata.gov.al/2019/06/28/binaj-do-te-jemi-krah-per-krah-duke-folur-me-pak-dhe-duke-punuar-me-shume/

Recent Posts

See All

Rritja e tranparencës dhe aksesueshmërisë në shërbimet që do ofrojë Bashkia e Durrësit; Fuqizimi i rinisë dhe grave; Krijimi i sa më shumë hapësirave të gjelbra; Vëmendje e shtuar nga zonave periferik

bottom of page