Redjan Krali - Bashkia Kavajë

Updated: 4 days ago

Premtimet elektorale të z. Redjan Krali, Kryetar i Bashkisë Kavajë (Qershor 2019)


1. Bashkia do t’i rikthehet njerëzve me vizion, njerëzve të punës dhe një administrate të ndershme;

2. Do të sistemojmë kanalet kulluese dhe vaditëse:

3. Do të kemi projekte për vitalizimin e zonës urbane;

4. Do të sistemojmë infrastrukturën;

5. Do të përmirësojmë sistemin e ujit të pijshëm;

6. Mirëqënie dhe zhvillim i turizmit.


Burimi: https://ata.gov.al/2019/06/06/krali-me-30-qershor-bashkia-e-kavajes-do-ti-rikthehet-njerezve-me-vizion/Recent Posts

See All

Kastriot Gurra - Bashkia Librazhd

Premtimet elektorale të z. Kastriot Gurra, Kryetar i Bashkisë Librazhd Fusha: INFRASTRUKTURË DHE SHËRBIME PUBLIKE Premtime: 1. Do të asfaltohen rrugët kryesore nëpër fshatra. 2. Çdo rrugë që do të

Ervin Demo - Bashkia Berat

Premtimet elektorale të z. Ervin Demo, Kryetar i Bashkisë Berat 1. Do të bëjmë realitet një program konkret zhvillimi për qytetin e Beratit, me investime në infrastrukturë dhe shërbime, që do të rikth

Tërmet Peçi - Bashkia Tepelenë

Premtimet elektorale të z. Tërmet Peçi, Kryetari i Bashkisë Tepelenë 1. Zhvillimi ekonomik i zonës; 2. Do të investoj për ta kthyer Tepelenën në një destinacion turistik; 3. Zgjidhja e problemit të p