top of page

Rexhe Byberi - Bashkia Tropojë

Updated: Oct 13, 2020

Premtimet elektorale të z. Rexhe Byberi, Kryetari i Bashkisë Tropojë


1. Do të rriten investimet me qëllim që edhe tropojanëve tu kthehet shpresa;

2. Lagjia “Partizani” në qytetin Bajram Curri do të kthehet në një hapësirë atraktive me rrugica të asfaltuara, trotuare, kënde lodrash për fëmijë dhe gjelbërim.

3. Bajram Curri do të jetë jo vetëm qyteti ku mund të jetohet normalisht por dhe një porte turistike model e Alpeve shqiptare.

4. Të parët në vëmendjen tonë do të jenë fëmijët;

5. Garantoj qytetarët se pas punës tonë në gjelbërim, pastrim, ujitje, një bum investimesh do të pasojë Tropojën.


Burimi 1: https://ata.gov.al/2019/10/10/bajram-curri-investime-per-ta-kthyer-ne-nje-porte-turistike-model-te-alpeve/

Burimi 2: https://lajmetefundit.al/2019/06/19/fushata-kandidati-ps-ne-tropoje-byberaj-ne-sherbim-te-banoreve/

Burimi 3: https://www.facebook.com/Bashkia-Tropoj%C3%AB-109781783945317

Recent Posts

See All

Rritja e tranparencës dhe aksesueshmërisë në shërbimet që do ofrojë Bashkia e Durrësit; Fuqizimi i rinisë dhe grave; Krijimi i sa më shumë hapësirave të gjelbra; Vëmendje e shtuar nga zonave periferik

Premtimet elektorale të z. Kastriot Gurra, Kryetar i Bashkisë Librazhd Fusha: INFRASTRUKTURË DHE SHËRBIME PUBLIKE Premtime: 1. Do të asfaltohen rrugët kryesore nëpër fshatra. 2. Çdo rrugë që do të

bottom of page