top of page

Të gjithë

search

Deputet, PS, Qarku Fier

Adelina Rista

Znj. Adelina Rista lindi në Durrës, më 10 dhjetor 1957. Ka kryer studimet e larta në Universitetin “Aleksandër Xhuvani” në Elbasan, dega “Gjuhë-Letërsi”. Ka kryer një sërë trajnimesh dhe kualifikimesh në menaxhimin e burimeve njerëzore, komunikimin me publikun, çështje të përkatësisë gjinore etj.

Deputet, PS, Qarku Berat

Adnor Shameti

Z. Adnor Shameti  lindi në 12 maj 1973, në qytetin e Skraparit. Ka kryer studimet e larta në Universitetin e Tiranës, Fakulteti i Drejtësisë, dega Juridik. Në vitin 2008 ka marrë titullin Doktor i Shkencave në Drejtësi. Gjatë 1993-1994 ka kryer një specializim në arenën ndërkombëtare, Hollandë.

Kryetar Bashkie, PS, Bashkia Sarandë

Adrian Gurma

Z. Adrian Gurma është lindur në Shijak, më 25.11.1973. Ka përfunduar studimet e larta në Fakultetin e Mjekësise në Tiranë, dega Mjekësi e Përgjithshme gjatë periudhës 1992-1998 dhe ka kryer specializim...

Deputet, PD, Vlorë

Adriatik Alimadhi

Z. Adriatik Alimadhi ka lindur më 05.07.1963. Ai është kryetar i Partisë Balli Kombëtar, i gjashti në listën e Partisë Demokratike Vlorë në zgjedhjet e 25 qershorit 2017...

Kryetar Bashkie, PS, Bashkia Skrapar

Adriatik Mema

Z. Adriatik Mema është Kryetar i Bashkisë Skrapar. Që prej 14 shtatorit 2017 ai shërbente si Drejtor i Kabinetit të Ministrit të Brendshëm...

Kryetar Bashkie, PS, Bashkia Poliçan

Adriatik Zotkaj

Z. Adriatik Zotkaj lindi më 21 korrik 1966. Ai është aktualisht Kryetar i Bashkisë Poliçan...

Kryetar Bashkie, PS, Bashkia Mat

Agron Malaj

Lindi në qytetin e Burrelit në vitin 1980. Shkollimin 8-vjeçar dhe të mesëm i kreu në qytetin e lindjes...

Deputet, PD, Qarku Kukës

Alban Zeneli

Nuk ka ende të dhëna.

Deputet, PS, Qarku Vlorë

Alket Hyseni

Z. Alket Hyseni ka lindur më 12 maj 1974 në Levan, Tepelenë. Studimet e mesme i ka përfunduar me rezultate të shkëlqyera në ​gjimnazin “A. Alushi”, Krahës, Tepelenë.

Kryetar Bashkie, PS, Bashkia Përmet

Alma Hoxha

E lindur në maj në 1972 ,në Këlcyrë, znj. Alma Hoxha kreu studimet ne gjimnazin “Sami Frashëri ‘ në Përmet me rezultate të larta. Më tej nisi studimet për Gjuhë-Letërsi, në Universitetin “Eqerem Çabej “Gjirokastër...

bottom of page